Xwine.se - Köpa och beställa vin på nätet direkt från vingården

Nästa lev. 1/6-7/6, Orderstopp: 29/5
Frakt: fr. 69 kr
Kundtjänst: 031-713 30 31
Skapa konto /logga in

Bo på en vingård, vinresor till Frankrike och Italien.


Våra viner kommer bara från gårdar där vi känner vinbönderna personligen. Den här relationen är vår garanti för att det du beställer är ett både gott och högkvalitativt vin tillverkat med stor kärlek. De flesta gårdarna erbjuder mat och husrum och en möjlighet för dig att uppleva de fantastiska omgivningarna och lära känna våra vinbönder. Det är något vi verkligen kan rekommendera. Vi tror nämligen att en vistelse på gården och ett personligt möte med vinbonden, är det bästa sättet för en sann vinälskare att avnjuta sitt livselixir!

Kontakta alltid oss på xwine.se innan, om du är intresserad av att bo på vingården. Vi ordnar ett bättre pris än om du kontaktar gården själv.
De är ju våra vänner.
Välj i menyn för att läsa mer.

Betyg på Vivino.com

Att beställa vin på nätet kan vara svårt, med
Vivino blir det enklare. Vivino finns både som hemsida och som app, till din smartphone. Tjänsten erbjuder möjligheten att ta del av omdömmen från tusentals andra vindrickare om viner ni testat eller har i åtanke att köpa. Via appen kan ni själva betygsätta vinerna enbart genom att ta en bild av vinflaskans etikett! Betygskalan sträcker sig från 1-5, smaken är självfallet personlig, men viner med betyg över 3,5 brukar innebära ett riktigt bra vin. Ladda ner appen på en gång, och glöm inte att själva betygsätta när ni får ett riktigt gott vin i glaset!

Se några utav våra högt betygsatta viner här nedan.


 

Viner som fått över 4.0 på Vivino

Amarone della Valpolicella 2011 299:-/flaska
Valpolicellas signum. Amarone står för kraft, kryddighet och elegans.
1 794:-
Barolo Vigna Conca DOCG 2009 499:-/flaska
Ordet struktur får en helt ny innebörd. Ett par år i källaren gör gott.
2 994:-
 

Sök vin på xwine.se

Letar du efter något speciellt? Använd vår sökfunktion där du enkelt kan hitta ett vin som passar till rätt måltid och tillfälle:

Prenumerera på våra vintips

Beställ hem vin

Här kan du beställa vin direkt från några av Sydeuropas mest spännande vingårdar. Vi levererar direkt till din dörr eller för avhämtning och tar hand om allt det praktiska som transport, betalning av alkoholskatt och moms. Det enda du ska tänka på är vilket av våra många goda viner som ska stå på bordet hemma hos dig inom ett par veckor.

Våra vingårdar är utvalda med utgångspunkt från ett gott och högkvalitativt vin, men också för att de kan erbjuda möjlighet att besöka gården, bo där och uppleva omgivningar med intressanta miljöer. Vi tror på att en personlig kontakt med gård och vinbonde gör att njutningen av vinet blir större! Vingårdarna är generellt mindre och har för små kvantiteter för att finnas på Systembolaget. Vi har sålt vin på internet sedan 2007 - Helt lagligt.

Fraktkostnad: Hemleverans: 99kr, Utlämning: 69 kr,

Xwine.se - Kundservice 031-713 30 31 - info@xwine.se

Köpvillkor - Frågor och svar gällande vinköp på nätet - Vinimport större volymer - Bo på vingård, vinresor - Recept

Rött vin - Vitt vin - Rosé vin - Bubbel - Desservin - Ekologiskt vin - Vin Italien