Xwine.se - Köpa och beställa vin på nätet direkt från vingården

Nästa lev. 29/6-5/7, Orderstopp: 25/6
Frakt: fr. 69 kr
Kundtjänst: 031-713 30 31
Skapa konto /logga in

Frakt & LeveransfrågorVi vet att just leveransen av dina viner är bland det viktigaste av hela upplevelsen att handla vin via xwine.se, och just därför är vi stolta att kunna erbjudan två av Sveriges absolut bästa logistikpartners, PostNord och Jetpak. Beställer du hemleverans skeppas dina viner med PostNord eller Jetpak och du får vinerna till dörren, oavsett vart du bor i Sverige.

 

Hemleverans av vin

När på dygnet sker leverans?

Valfritt för dig som kund, dvs. du kan välja både kvällstid (fram till 20.00) och dagtid. Jetpak/Postnord kontaktar dig för överenskommelse av leveranstid.


Hur ofta sker leverans?

Leverans sker för närvarande i snitt varje vecka. (I vissa fall kan det förekomma leverans varannan vecka, t.ex. runt nyår och början av Januari) För mer exakt datum för nästa leverans, vänligen se högst upp till höger på startsidan.


Spelar det någon roll vilken veckodag jag beställer?

Beroende på vilken veckodag du beställer, så varierar leveranstiden. För mer exakt datum för nästa leverans, vänligen se högst upp till höger på startsidan.

Var har xwine.se sitt vinlager?

Enligt svensk lag så får vi inte ha lager i Sverige. Vi tror på så nära koppling till vingården som möjligt, därför har vi merparten av vinerna på vingårdarna. Vinerna går dock via vårt lager i Danmark på väg upp till kunderna.

Frakten, måste jag anlita någon annan?

Nej, självklart inte. Xwine.se använder sig av två av Sveriges bästa och "trevligaste" logistikpartners, PostNord och Jetpak. PostNord och Jetpak tar hand om frakten och varorna kommer att levereras direkt till din dörr eller för dig att hämta ut på din närmaste Jetpakterminal.

Kan det bli fraktfritt?

Ja, det kan det. Vissa paket och lådor är fraktfria.

Beställ vin på näter

Hur sker leverans och vad kostar det?

Alla fraktkostnader nedan är en fast summa, dvs. samma oberoende hur många lådor du beställer.

Hemleverans till hela Sverige - 99 SEK

Vi vet att just leveransen av dina viner är bland det viktigaste av hela upplevelsen att handla vin via xwine.se, och just därför är vi stolta att kunna erbjudan PostNord och Jetpak som våra logistikpartners. PostNord erbjuder ett unikt distributionsnät, där du betalar samma pris oavsett vart i Sverige du bor. Varorna kommer att levereras hela vägen hem till din dörr eller till annan angiven leveransadress. Innan leverans blir du som kund kontaktad av PostNord eller Jetpak antingen via telefon eller email. Beroende på var i landet du bor så är det lite olika tidsfönster för leverans.

Kan jag vara säker på att leveransen kommer?

Vi garanterar att din vinleverans kommer som utlovat. Om inte så kompenseras du med 200 kr att handla för. Kontakta info@xwine.se om din vinleverans inte dyker upp som utlovat.

Leveransen är skadad?

Om du uppptäcker en skada skall du anmäla det till oss på en gång. Kontakta info@xwine.se 


Jag har andra frågor som inte besvaras här, vad gör jag?

Ringer eller mailar till oss på butiken, 031-713 30 31, info@xwine.se


 

Sök vin på xwine.se

Letar du efter något speciellt? Använd vår sökfunktion där du enkelt kan hitta ett vin som passar till rätt måltid och tillfälle:

Prenumerera på våra vintips

Beställ hem vin

Här kan du beställa vin direkt från några av Sydeuropas mest spännande vingårdar. Vi levererar direkt till din dörr eller för avhämtning och tar hand om allt det praktiska som transport, betalning av alkoholskatt och moms. Det enda du ska tänka på är vilket av våra många goda viner som ska stå på bordet hemma hos dig inom ett par veckor.

Våra vingårdar är utvalda med utgångspunkt från ett gott och högkvalitativt vin, men också för att de kan erbjuda möjlighet att besöka gården, bo där och uppleva omgivningar med intressanta miljöer. Vi tror på att en personlig kontakt med gård och vinbonde gör att njutningen av vinet blir större! Vingårdarna är generellt mindre och har för små kvantiteter för att finnas på Systembolaget. Vi har sålt vin på internet sedan 2007 - Helt lagligt.

Fraktkostnad: Hemleverans: 99kr, Utlämning: 69 kr,

Xwine.se - Kundservice 031-713 30 31 - info@xwine.se

Köpvillkor - Frågor och svar gällande vinköp på nätet - Vinimport större volymer - Bo på vingård, vinresor - Recept

Rött vin - Vitt vin - Rosé vin - Bubbel - Desservin - Ekologiskt vin - Vin Italien