Xwine.se - Köpa och beställa vin på nätet direkt från vingården

Nästa lev. 1/6-7/6, Orderstopp: 29/5
Frakt: fr. 69 kr
Kundtjänst: 031-713 30 31
Skapa konto /logga in

Xwine.se - En unik vinhistoria med rötter från vingården


Kontakta: Johan Körmark

Kundtjänst, vinexpert, vinevents, vinprovningar

Har du frågor om vinerna, vingårdarna, beställning, leverans, etc. så finns alltid Johan till er hjälp.


e-post: info@xwine.se

Kundtjänst: 031-713 30 31

Adress

Besöksadress;
Ingenjörsgatan 9, Göteborg 

Xwine OÜ
Narva mnt. 7; 10117 Tallinn
Svenskt org.nummer: 502067-8750
Estniskt org.nummer: 11690479
(Distanshandel, försäljning privatpersoner)

Daniel Sälj och Partners 
Daniel Eliasson: VD, PR, Partners
Fredrik på VD och Logistik
Fredrik Goldbeck-Löwe: Logistik
Eric på Marknad och Web
Eric Cardell: Sälj, Marknad och Webb

Jörgen Vingårdsansvarig
Jörgen Krabbe: Vingårdsansvarig

 

Sedan ett beslut i EU 2007, Rosengrendomen, är det tillåtet för privatpersoner i Sverige att importera vin ifrån andra EU länder. På xwine.se beställer du vin direkt hem till dörren och slipper tänka på alkoholskatt, moms och frakt. Vi tar hand om allt detta.

Xwine.se grundades sommaren 2007 med just detta EU-beslut som grund. Under åren har kunder från hela Sverige köpt vin via vår webshop och den stora återköpsgraden visar på att vi erbjuder kvalitativa och prisvärda viner. Under senare år har konceptet växt fram ännu mer och fler unika gårdar har tillkommit till xwine.se.

 

Bakgrund och vår unikitet


Vi ville att alla skulle kunna ta del av vin från de lite mindre, genuina gårdarna som tillverkar vin med största omsorg och kvalitet. Vinet du köper av oss kommer direkt från gården och levereras från dörr till dörr. Vi tar hand om allt det praktiska inklusive alkoskatt och svensk moms, du ska bara ta hand om din nära och kära och bjuda på ett riktigt gott vin.”I grund och botten så tycker vi om att hjälpa människor, både med hemleverans av kvalitativt vin men också att hjälpa speciellt utvalda små vingårdar in på den svenska marknaden” 
– Fredrik, grundare.Förutom hemleverans av ditt vin, kan vi även erbjuda ett unikt boende på (eller i nära anslutning) våra gårdar. Ingenting går upp emot att avnjuta ett stilla glas på platsen där det växt fram under decennier. Här får du uppleva atmosfären och träffa människorna bakom vinet. Vi kan garantera en oförglömlig upplevelse. Dela den gärna med någon du tycker om.”Vi är glada över att kunna erbjuda en möjlighet att besöka gården, bo i området och uppleva omgivningarna. Vi tror på att en personlig kontakt med dessa små genuina gårdar och vinbönder gör att njutningen av vinet blir större.” 
- Jörgen, Vingårdsansvarig.Restaurangförsäljning

Är ni en restaurang och intresserade av våra viner?

Efter ökad efterfrågan från välrenomerade restauranger (HORECA) så erbjuds numera delar av sortimentet till svenska restauranger genom bolaget, Xwine AB. Sortimentet är ett brett utbud av ekologiska och biodynamiskt odlade viner från Frankrike och Italien. Alla viner kommer från små vingårdar som arbetar småskaligt och hantverkmässigt och det finns alltid en personlig relation med alla vinbönder.

Skicka mail till restaurang@xwine.se för komplett prislista.

Kontoret finns i Göteborg men vi har även representanter i Stockholm och Cannes i Frankrike.

Xwine AB, 556802-0167 
Ingenjörsgatan 9, 411 19 Göteborg
email: restaurang@xwine.se


Prenumerera på öl / Köpa och beställa öl på nätet - xbeer.se!

Att beställa öl på nätet har man kunnat göra en tid, men att prenumerera på öl är något helt nytt. xbeer.se kommer erbjuda ölprenumerationer halvårsvis med öl från spännande bryggerier runt om i Europa. Prenumerera på öl / Köpa och beställa öl på nätet - xbeer.se!

Sök vin på xwine.se

Letar du efter något speciellt? Använd vår sökfunktion där du enkelt kan hitta ett vin som passar till rätt måltid och tillfälle:

Prenumerera på våra vintips

Beställ hem vin

Här kan du beställa vin direkt från några av Sydeuropas mest spännande vingårdar. Vi levererar direkt till din dörr eller för avhämtning och tar hand om allt det praktiska som transport, betalning av alkoholskatt och moms. Det enda du ska tänka på är vilket av våra många goda viner som ska stå på bordet hemma hos dig inom ett par veckor.

Våra vingårdar är utvalda med utgångspunkt från ett gott och högkvalitativt vin, men också för att de kan erbjuda möjlighet att besöka gården, bo där och uppleva omgivningar med intressanta miljöer. Vi tror på att en personlig kontakt med gård och vinbonde gör att njutningen av vinet blir större! Vingårdarna är generellt mindre och har för små kvantiteter för att finnas på Systembolaget. Vi har sålt vin på internet sedan 2007 - Helt lagligt.

Fraktkostnad: Hemleverans: 99kr, Utlämning: 69 kr,

Xwine.se - Kundservice 031-713 30 31 - info@xwine.se

Köpvillkor - Frågor och svar gällande vinköp på nätet - Vinimport större volymer - Bo på vingård, vinresor - Recept

Rött vin - Vitt vin - Rosé vin - Bubbel - Desservin - Ekologiskt vin - Vin Italien