Xwine.se - Köpa och beställa vin på nätet direkt från vingården

Nästa lev. 1/6-7/6, Orderstopp: 29/5
Frakt: fr. 69 kr
Kundtjänst: 031-713 30 31
Skapa konto /logga in

Saint-Pierre, Provence - fjärde generationens vinbönder.

Vingården Saint Pierre Provence

Strax utanför den medeltida byn Les Arcs finner ni den familjedrivna vingården Château Saint-Pierre. 55 hektar vingård mellan floden Argens och Massif des Maures.

Läs mer om vingården och området längst ner på sidan.

Cuvée Tradition AOC 2015 109:-/flaska
Sommar på butelj. Enkel och stram i traditionellt kurvig flaska.
599:-654:-
Cuvée Marie AOC 2015 135:-/flaska
Framhäv vinets bästa sidor med sotad fisk, fågel eller skaldjur.
777:-810:-
 
 


Välkomna till Château Saint-Pierre i vackra Provence.

Château Saint-Pierre är en familjeägd vingård som drivs i fjärde generationen av familjen Victor. Vinodlingarna på 55 hektar ligger strax utanför den medeltida staden Les Arcs mitt emellan floden Argens och Massif des Maures. Geologin varierar stort, lerig kalksten närmst floden och mager, stenig granit vid foten av bergen. Här kultiveras flertalet druvsorter men Grenache och Cinsault är de som främst används till roséproduktionen. Och rosé är precis vad Jean-Philippe Victor gör bäst, områdestypisk sådan, stram, örtig och laxrosa till färgen.

 

 

Sök vin på xwine.se

Letar du efter något speciellt? Använd vår sökfunktion där du enkelt kan hitta ett vin som passar till rätt måltid och tillfälle:

Prenumerera på våra vintips

Beställ hem vin

Här kan du beställa vin direkt från några av Sydeuropas mest spännande vingårdar. Vi levererar direkt till din dörr eller för avhämtning och tar hand om allt det praktiska som transport, betalning av alkoholskatt och moms. Det enda du ska tänka på är vilket av våra många goda viner som ska stå på bordet hemma hos dig inom ett par veckor.

Våra vingårdar är utvalda med utgångspunkt från ett gott och högkvalitativt vin, men också för att de kan erbjuda möjlighet att besöka gården, bo där och uppleva omgivningar med intressanta miljöer. Vi tror på att en personlig kontakt med gård och vinbonde gör att njutningen av vinet blir större! Vingårdarna är generellt mindre och har för små kvantiteter för att finnas på Systembolaget. Vi har sålt vin på internet sedan 2007 - Helt lagligt.

Fraktkostnad: Hemleverans: 99kr, Utlämning: 69 kr,

Xwine.se - Kundservice 031-713 30 31 - info@xwine.se

Köpvillkor - Frågor och svar gällande vinköp på nätet - Vinimport större volymer - Bo på vingård, vinresor - Recept

Rött vin - Vitt vin - Rosé vin - Bubbel - Desservin - Ekologiskt vin - Vin Italien