Xwine.se - Köpa och beställa vin på nätet direkt från vingården

Nästa lev. 29/6-5/7, Orderstopp: 25/6
Frakt: fr. 69 kr
Kundtjänst: 031-713 30 31
Skapa konto /logga in

Vinimport för vinklubbar, vinföreningar och privatpersoner

Är ni en vinklubb eller vinförening som behöver hjälp med hemtransport av vin från någon speciell gård i Europa, så hjälper vi till och ordnar detta.

Detta gäller även för privatpersoner som vill importera större mängder vin från en specifik gård i Europa. Kontakta oss gärna så kan vi berätta mer om hur denna typen av import går till. OBS. Detta är ej detsamma som privatköp som sker i vår webshop.

Vi har hjälpt både privatpersoner och vinklubbar med leveranser från södra Europa med mycket lyckat, säkert och smidigt resultat. Xwine.se har mer än 10 års erfarenhet av import av vin och alkoholskatteadministration till den svenska marknaden. Xwine.se har också en logistikexpertis som få andra aktörer kan matcha vilket gör att vi hittar en mycket kostnadsfördelaktig lösning för er.

Välkommen att höra av dig till This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it !

"Tack xwine.se för all assistans i samband av hemtagningen av vår Champagne." Mvh Fredrik Schelin, Stockholm Wineclub.

 

Importera vin - instruktioner

För att det ska fungera smidigt behöver ni ha vinet samlat för upphämtning på EN adress och en kontaktperson på denna upphämtningsadress. Denna kontaktperson tar emot handlingarna samt sammanförs med transportören för att säkerställa upphämtningen.

Priserna nedan är inklusive allt. Det vill säga alkoholskatt (18,88 SEK/flaska), frakt, försäkring av frakten, hanteringen gentemot Er, myndigheter, transportör och mot kontaktpersonen på upphämtningsadressen. Priserna gäller för leverans till en adress i Götaland eller Svealand samt att det ryms på 1 pall. Vi behöver också veta om det är 6 eller 12 flaskor/låda.

 

1-24 flaskor - 4000 SEK (fastpris)

25-48 flaskor - 4750 SEK (fastpris)

49-72 flaskor -5500 SEK (fastpris)

73-100 flaskor -6250 SEK (fastpris)

101 - 124 flaskor - 65 SEK/flaska

125 - 200 flaskor - 60 SEK/flaska

201-300 flaskor - 55 SEK/flaska

301 - 450 flaskor - 45 SEK/flaska

451 eller fler flaskor - 40 SEK/flaska

Sök vin på xwine.se

Letar du efter något speciellt? Använd vår sökfunktion där du enkelt kan hitta ett vin som passar till rätt måltid och tillfälle:

Prenumerera på våra vintips

Beställ hem vin

Här kan du beställa vin direkt från några av Sydeuropas mest spännande vingårdar. Vi levererar direkt till din dörr eller för avhämtning och tar hand om allt det praktiska som transport, betalning av alkoholskatt och moms. Det enda du ska tänka på är vilket av våra många goda viner som ska stå på bordet hemma hos dig inom ett par veckor.

Våra vingårdar är utvalda med utgångspunkt från ett gott och högkvalitativt vin, men också för att de kan erbjuda möjlighet att besöka gården, bo där och uppleva omgivningar med intressanta miljöer. Vi tror på att en personlig kontakt med gård och vinbonde gör att njutningen av vinet blir större! Vingårdarna är generellt mindre och har för små kvantiteter för att finnas på Systembolaget. Vi har sålt vin på internet sedan 2007 - Helt lagligt.

Fraktkostnad: Hemleverans: 99kr, Utlämning: 69 kr,

Xwine.se - Kundservice 031-713 30 31 - info@xwine.se

Köpvillkor - Frågor och svar gällande vinköp på nätet - Vinimport större volymer - Bo på vingård, vinresor - Recept

Rött vin - Vitt vin - Rosé vin - Bubbel - Desservin - Ekologiskt vin - Vin Italien