Xwine.se - Köpa och beställa vin på nätet direkt från vingården

Nästa lev. 23722-2/3, Orderstopp: 19/2
Frakt: fr. 69 kr
Kundtjänst: 031-713 30 31
Skapa konto /logga in

Vinprenumeration: Vinböndernas 

Låt oss hjälpa dig upptäcka viner och matrecept varje kvartal!


Xwines vinprenumerationer innehåller spännande vinpaket sammansatta av oss på xwine.se och våra vinbönder. Premium och Exklusiva vinprenumerationen innehåller en större andel exklusiva viner och lagringsviner än vår vanliga vinprenumeration. Nytt för 2016 är att vi lanserar Vinböndernas Lilla Vinprenumeration med endast 6 viner i kvartalet. Vinerna är i de allra flesta fall unika för xwines kunder och finns inte på systembolaget.
  • Välj ett av de fyra prenumerationsalternativen nedan.
  • Klicka på köp och gå till kassan. Betala prenumerationen med kort eller faktura.
  • Leveransen kommer inom några veckor, inför nästa kvartals leverans hör vi av oss med lådans innehåll och du får möjlighet att pausa eller byta till ett av de andra prenumerationsalternativen.

Prenumerationslådor

Vinböndernas LILLA Vinprenumeration, Vinter 2016

Kvartalsabonnemang

6 st viner skickas direkt hem till din dörr var 3:e månad, med i paketet följer även recept från den utvalda regionen.

Både lagringsviner samt mer drickfärdiga skickas vid varje leverans.

Prisspann: 700-900:-/kvartal.Pris detta kvartal: 899:- inklusive frakt
Vinböndernas UTVALDA, Vinprenumeration Vinter 2016

Kvartalsabonnemang

9-12st viner skickas direkt hem till din dörr var 3:e månad, med i paketet följer även recept från den utvalda regionen.

Både lagringsviner samt mer drickfärdiga skickas vid varje leverans.

Prisspann: 1400-1800:-/kvartal.

Pris detta kvartal: 1549:- inklusive frakt.
1 549:-
Vinböndernas PREMIUM, Vinprenumeration Vinter 2016

Kvartalsabonnemang

9-12st viner skickas direkt hem till din dörr var 3:e månad, med i paketet följer även recept från den utvalda regionen.

Både lagringsviner samt mer drickfärdiga skickas vid varje leverans.

Prisspann: 1800-2200:-/kvartal.Pris detta kvartal: 1949:- inklusive frakt.
1 949:-
Vinböndernas EXKLUSIVA, Vinprenumeration Vinter 2016

Kvartalsabonnemang

9-12st viner skickas direkt hem till din dörr var 3:e månad, med i paketet följer även recept från den utvalda regionen.

Både lagringsviner samt mer drickfärdiga skickas vid varje leverans.

Prisspann: 2200-2600:-/kvartal.Pris detta kvartal: 2399:- inklusive frakt.
2 399:-
 
 

VINERNA I PAKETEN

Samtliga viner i paketen är tillverkade med största omsorg för miljön. Alla druvor är handplockade, man använder inga bekämpningsmedel och man konstbevattnar inte. Det ger viner med smak av jorden, solen och väderförhållanden – det som på franska kallas terroir. I vinpakten hittar du röda viner och mousserande viner som passar till vinters högtider.


Se exempel på det material som följer med i paketet (PDF 1.2MB) >> 


PRODUCENT – Gomez CruzadoGómez Cruzado grundades redan 1886 och har bytt ägare samt ägarform många gånger under årens lopp. Men vad som startade som ett familjeföretag är åter i sin ursprungsform och sedan 25 år i regi av familjen Banos. Familjens första stora reform inleddes i vinkällaren, såväl vetenskaplig som teknologisk kunskap krävs för att producera högkvalitativa viner idag. Till sin hjälp har Gómez Cruzado två professionella vinmakare vars uppgift är att ta fram viner där druvsort och områdestypicitet får stå i fokus. Utöver klassisk Rioja så framställs viner som ska ge uttryck för jorden druvorna odlats i. Detta resulterar bland annat i en 100%ig Garnacha på 70-åriga vinstockar från området Najerilla, 750 m.ö.h.

OMRÅDE – RIOJA

Orten Haro i Rioja var en viktig utpost för fransmännen då vinlusen härjade i de egna hemtrakterna. Från Haro transporterades från sent 1800-tal stora mängder vin norrut till Bilbao och därefter vidare till Frankrike. Kvalitén på vinerna från Rioja var redan på den tiden hög men förfinades ytterligare av vinmakarna från Bordeaux. Det var också mellan 1870-1890 många av dagens anrika bodegor grundades i Rioja. Haro ligger i de norra delarna av DOC La Rioja som är något svalare än resten av området. Detta innebär viner med något högre fruktsyra och mer finess och elegans.

 

PRODUCENT – BODEGAS PINORD

Familjen Tetas som äger och driver Bodegas Pinord har producerat vin i Penedès i mer än 150 år. Den nuvarande vingården har familjen haft sedan 1940-talet. Man har alltid producerat vin av hög kvalité och de senast åren har man lagt om stora delar av sin produktion till ekologiskt certifierade viner.


Sök vin på xwine.se

Letar du efter något speciellt? Använd vår sökfunktion där du enkelt kan hitta ett vin som passar till rätt måltid och tillfälle:

Prenumerera på våra vintips

Beställ hem vin

Här kan du beställa vin direkt från några av Sydeuropas mest spännande vingårdar. Vi levererar direkt till din dörr eller för avhämtning och tar hand om allt det praktiska som transport, betalning av alkoholskatt och moms. Det enda du ska tänka på är vilket av våra många goda viner som ska stå på bordet hemma hos dig inom ett par veckor.

Våra vingårdar är utvalda med utgångspunkt från ett gott och högkvalitativt vin, men också för att de kan erbjuda möjlighet att besöka gården, bo där och uppleva omgivningar med intressanta miljöer. Vi tror på att en personlig kontakt med gård och vinbonde gör att njutningen av vinet blir större! Vingårdarna är generellt mindre och har för små kvantiteter för att finnas på Systembolaget. Vi har sålt vin på internet sedan 2007 - Helt lagligt.

Fraktkostnad: Hemleverans: 99kr, Utlämning: 69 kr,

Xwine.se - Kundservice 031-713 30 31 - info@xwine.se

Köpvillkor - Frågor och svar gällande vinköp på nätet - Vinimport större volymer - Bo på vingård, vinresor - Recept

Rött vin - Vitt vin - Rosé vin - Bubbel - Desservin - Ekologiskt vin - Vin Italien