Xwine.se - Köpa och beställa vin på nätet direkt från vingården

Nästa lev. 1/6-7/6, Orderstopp: 29/5
Frakt: fr. 69 kr
Kundtjänst: 031-713 30 31
Skapa konto /logga in

Vinprenumeration: Vinböndernas 

Låt oss hjälpa dig upptäcka viner och matrecept varje kvartal!


Xwines vinprenumerationer innehåller spännande vinpaket sammansatta av oss på xwine.se och våra vinbönder. Premium och Exklusiva vinprenumerationen innehåller en större andel exklusiva viner och lagringsviner än vår vanliga vinprenumeration. Nytt för 2016 är att vi lanserar Vinböndernas Lilla Vinprenumeration med endast 6 viner i kvartalet. Vinerna är i de allra flesta fall unika för xwines kunder och finns inte på systembolaget.
  • Välj ett av de fyra prenumerationsalternativen nedan.
  • Klicka på köp och gå till kassan. Betala prenumerationen med kort eller faktura.
  • Leveransen kommer inom några veckor, inför nästa kvartals leverans hör vi av oss med lådans innehåll och du får möjlighet att pausa eller byta till ett av de andra prenumerationsalternativen.

Prenumerationslådor

Vinböndernas LILLA Vinprenumeration, Vår 2017

Kvartalsabonnemang

6 st viner skickas direkt hem till din dörr var 3:e månad, med i paketet följer även recept från den utvalda regionen.

Både lagringsviner samt mer drickfärdiga skickas vid varje leverans.

Prisspann: 700-900:-/kvartal.Pris detta kvartal: 899:- inklusive frakt
Vinböndernas UTVALDA, vår 2017 (Vinprenumeration)

Kvartalsabonnemang

9-12st viner skickas direkt hem till din dörr var 3:e månad, med i paketet följer även recept från den utvalda regionen.

Både lagringsviner samt mer drickfärdiga skickas vid varje leverans.

Prisspann: 1400-1800:-/kvartal.

Pris detta kvartal: 1749:- inklusive frakt
1 749:-
Vinböndernas PREMIUM, vår 2017 (Vinprenumeration)

Kvartalsabonnemang

9-12st viner skickas direkt hem till din dörr var 3:e månad, med i paketet följer även recept från den utvalda regionen.

Både lagringsviner samt mer drickfärdiga skickas vid varje leverans.

Prisspann: 1800-2200:-/kvartal.

Pris detta kvartal: 1999:- inklusive frakt
1 999:-
Vinböndernas EXKLUSIVA, vår 2017 (Vinprenumeration)

Kvartalsabonnemang

9-12st viner skickas direkt hem till din dörr var 3:e månad, med i paketet följer även recept från den utvalda regionen.

Både lagringsviner samt mer drickfärdiga skickas vid varje leverans.

Prisspann: 2200-2600:-/kvartal.

Pris detta kvartal: 2399:- inklusive frakt
2 399:-
 
 

VINERNA I PAKETEN

Samtliga viner i paketen är tillverkade med största omsorg för miljön. Alla druvor är handplockade, man använder inga bekämpningsmedel och man konstbevattnar inte. Det ger viner med smak av jorden, solen och väderförhållanden – det som på franska kallas terroir. I vinpakten hittar du röda viner och mousserande viner som passar till vinters högtider.


Se exempel på det material som följer med i paketet (PDF 1.2MB) >> 


 OMRÅDE - SICILIEN 


Sicilien är Medelhavets största ö och ett av Italiens största vinproduktionsområden. Tidigare har man mest producerat enklare vin, bland annat för vinägerproduktion, i stora volymer. På senare tid har man likt många andra regioner satsat mer på kvalitetsviner. Mest berömda är vinerna från områden runt vulkanen Etna och det söta dessertvinet Marsala. I Italien är det nästan alltid lokala druvor som dominerar i de olika regionerna. Det finns ett tusental olika druvsorter i Italien och de flesta förkommer bara lokalt. På Sicilien odlar man mest de lokal röda druvorna Nero d´Avola och Frappato, men även internationella druvsorter som Syrah, Merlot och Cabernet Sauvignon förkommer.


OMRÅDE – MARCHE

Regionen Marche ligger på Italiens östra sida i höjd med Toscana. Det är inte Italiens mest berömda vinområde, men en stor del av vinerna är DOC- eller DOCG-klassade, vilket är de två högsta kvalitetsklasserna i Italien. I öster av landskapet finns några av Italiens bästa stränder vid adriatiska havet och i de västra delarna ligger bergskedjan Appenninerna. Merparten av de vita vinerna produceras av druvorna Verdicchio och Trebbiano, men även lokala druvor som Passerina och Pecorino ger vita viner av hög kvalité.


 

Sök vin på xwine.se

Letar du efter något speciellt? Använd vår sökfunktion där du enkelt kan hitta ett vin som passar till rätt måltid och tillfälle:

Prenumerera på våra vintips

Beställ hem vin

Här kan du beställa vin direkt från några av Sydeuropas mest spännande vingårdar. Vi levererar direkt till din dörr eller för avhämtning och tar hand om allt det praktiska som transport, betalning av alkoholskatt och moms. Det enda du ska tänka på är vilket av våra många goda viner som ska stå på bordet hemma hos dig inom ett par veckor.

Våra vingårdar är utvalda med utgångspunkt från ett gott och högkvalitativt vin, men också för att de kan erbjuda möjlighet att besöka gården, bo där och uppleva omgivningar med intressanta miljöer. Vi tror på att en personlig kontakt med gård och vinbonde gör att njutningen av vinet blir större! Vingårdarna är generellt mindre och har för små kvantiteter för att finnas på Systembolaget. Vi har sålt vin på internet sedan 2007 - Helt lagligt.

Fraktkostnad: Hemleverans: 99kr, Utlämning: 69 kr,

Xwine.se - Kundservice 031-713 30 31 - info@xwine.se

Köpvillkor - Frågor och svar gällande vinköp på nätet - Vinimport större volymer - Bo på vingård, vinresor - Recept

Rött vin - Vitt vin - Rosé vin - Bubbel - Desservin - Ekologiskt vin - Vin Italien