Kundtjänst: 031-713 30 31 | info@xwine.se
Utvalda vingårdar | Snabba leveranser | Hemleverans även på kvällen

Rött vin och grillat

Rött vin och grillat
20 maj, 2015 Vinrådgivare

Den största boven i kombination av rött vin och grillad mat är allt för mycket tanniner i vinet. Sotiga och brända smaker förstärker nämligen strävheten och vinet kan därmed lätt uppfattas som beskt. Bästa matchningen, vare sig det gäller rött kött, barbecuekryddat fläsk eller grillad halloumi är ett smakrikt och fruktigt rödvin med lite lägre strävhet. Prova Prestige Rouge från Domaine de Brescou eller Château Angueirouns Le Petit rouge.

Prestige Rouge 2012

Brescous prestige-vin, en cuvée på Merlot och Cabernet. Fyllig, fruktig och varm.

Beställ här >>

 

 

Le Petit Angueiroun rouge AOC 2011

Kryddig, fruktig och varm, vinet vittnar om sitt ursprung.

Beställ här >>