Kundtjänst: +4670-589 87 80 | info@xwine.se
Utvalda vingårdar | Snabba leveranser | Hemleverans även på kvällen

Bo på vingård –

 

Våra viner kommer bara från gårdar där vi känner vinbönderna personligen. Den här relationen är vår garanti för att det du beställer är ett både gott och högkvalitativt vin tillverkat med stor kärlek. De flesta gårdarna erbjuder mat och husrum och en möjlighet för dig att uppleva de fantastiska omgivningarna och lära känna våra vinbönder. Det är något vi verkligen kan rekommendera. Vi tror nämligen att en vistelse på gården och ett personligt möte med vinbonden, är det bästa sättet för en sann vinälskare att avnjuta sitt livselixir!

Kontakta alltid oss på xwine.se innan, om du är intresserad av att bo på vingården. Vi ordnar ett bättre pris än om du kontaktar gården själv. Vill du besöka flera gårdar och reser med bil rekommenderar vi Norditaliensk turen eller Sydfranska turen.

Francois Baur, Alsace

I den mysiga byn Turkheim erbjuder familjen Baur boende i ett hus på 90 kvm med plats för upp till sex personer. Huset är utrustad med bland annat diskmaskin, tvättmaskin och gratis WiFi. Bilen kan man parkera gratis och det finns en privat terass.

LÄS MER

Colleverde, Toscana

Colleverde ligger i Toscana, ca 40 minuters bilfärd från Pisa. Vingården ligger i en sluttning med en magnifik utsikt över det toscanska landskapet och den gamla staden Lucca. Det finns mycket att se och besöka i området. Havet och fina stränder ligger endast 45 minuter från gården. På Colleverde ordnas förutom vinprovningar och rundturer även matlagningskurser där man bl.a. får lära sig göra egen pasta.

Colleverde är en biodynamisk vingård och det genomsyrar hela vingården och alla som arbetar där. Besöker man gården kan man fortfarande få uppleva gammal hederlig trampning av vindruvorna.

Boende på vingården i lägenheter

Bigottino, 4 bäddar, 85 kvm

Leonella, 4 bäddar, 85 kvm

Bigotto, 6 bäddar, 98 kvm

Castello, 6 bäddar, 102 kvm

Villa Nardienello, 12 bäddar, 320 kvm

LÄS MER

Fratelli Vogadori, Valpolicella

Inom bara ett par mils omkrets finns massor av sevärdheter och mysiga italienska restauranger. Vad sägs om ett dopp i Gardasjön eller en världskänd Opera under bar himmel i Verona? I och runt Valpolicella finns något för alla och för alla er som har en förkärlek till Amarone så är ett besök här ett måste.

Boende

Det finns lägenheter av varierande storlek på vingården. Alla med luftkonditionering, stor balkong med vacker utsikt, eget badrum och wifi.

Annars bor man nästgårds på Villa Gresi med 4 hotellrum.
Läs mer på deras hemsida

LÄS MER

Fratelli Revello, Piemonte

Bo omgiven av vingårdar. En idealiskt plats för en lugn semester. Endast några kilometer bort ligger gårdar som Barolo, Monforte och Serralunga.

Boende

På vingården erbjuder driver familjen Revello ett liten B&B med två rum. Man hyr även ut lägenheter i La Morra som ligger i närheten

Se fler bilder på deras hemsida 

LÄS MER

Clos Cibonne, Provence

Domaine Clos Cibonne är en liten, familjeägd vingård strax utanför Le Pradet i Provence.

Boende

På Clos Cibonne finns möjlighet att hyra den
gamla huvudbyggnaden från sent 1700-tal.
Huset på 150 kvm består av fem rum där totalt sju
personer kan bo i tre separata sovrum.
Byggnaden har utöver en stor härlig terass och trädgård även en pool. Huset hyrs veckovis. Kontakta oss för info gällande priser och tillgänglighet.

Läs mer på deras hemsida

LÄS MER

Château Angueiroun, Provence

På Château Angueiroun finns möjlighet till boende i lantlig miljö. Huvudbyggnaden på 200 m2 rymmer upp till 8 personer fördelat på fyra sovrum. Utöver stort kök och två badrum finns även stora gemensamma ytor. Huset hyrs vecko- alternativt månadsvis.

Läs mer på deras hemsida

LÄS MER