Kundtjänst: +4670-589 87 80 | info@xwine.se
Utvalda vingårdar | Snabba leveranser | Hemleverans även på kvällen
bryggeriet-provningar-1
bryggeriet-logo
fem-öl
Creedence_Tribute_1600x900

 Vi på Xwine utökar sortimentet med ett microbryggeri och presenterar Esplanads blandlåda med 24 stycken flaskor öl.

Läs mer om de olika ölen i länken nedan.

Klicka här: Presentation av Esplanad öl

.

Läs mer om Esplanad ölen och Creedence Tribute längst ner på sidan.

 • Esplanad blandlåda

  [two_third] [table type="striped_minimal"] [trow] [tcol]Säljs i låda om 24 flaskor. [/tcol] [/trow] [/table] [spb_blank_spacer height="20px" width="1/1" el_position="first last”] Esplanads blandlåda innehåller 24 stycken öl med allt från ljus härlig lager till fruktig ale.

  Esplanads Blandlåda Innehåller: 

  6st Esplanad Sommarale -  Gyllenbrun färg, maltig doft med inslag av sirapslimpa, jordgubbar, fläder och smör.

  6st Esplanad Creedence Tribute - Frisk, torr härlig lager med toner av rostad brioche, frukt, örter och lätt citruston med en krispigt ren beska.

  4st Esplanad Honung - Mörk, gyllengul färg. Kryddig, fruktig doft med inslag av honung, knäckebröd och apelsin.

  4st Esplanad Sahara - En lätt frisk ale med lätta persikotoner och en torr pigg avslutning.

  4st Esplanad Tropisk - Mycket fruktig smak med inslag av ananas, passionsfrukt, mango, persika och ljus bröd.

  Läs mer om dem olika ölen i länken nedan.

  Klicka här: Presentation av Esplanad öl

   [/two_third] [one_third_last] KARAKTÄR [spb_blank_spacer height="20px" width="1/1" el_position="first last”]

  [chart percentage="70" size="60" barcolour="#800000" trackcolour=" content="70" align="center"][chart percentage="60" size="60" barcolour="#800000" trackcolour=" content="60" align="center"][chart percentage="10" size="60" barcolour="#800000" trackcolour=" content="10" align="center"]
  FyllighetBeskaSötma

  PASSAR TILL

  SällskapLamm Nöt

  [/one_third_last]

  1498,00kr

Esplanad Honey Pale Ale är en frukt och honungsdoftande torr pigg ale med toner av honungsmelon, gul frukt och en viss pigg gul citrus beska. Mörk, gyllengul färg. Kryddig, fruktig doft med inslag av honung, knäckebröd och apelsin. Smakbeskrivning: Något humlearomatisk smak med tydlig beska, inslag av honung, tallbarr, knäckebröd och grapefruktsskal.

 

Esplanad Creedence Tribute lager är en frisk, torr härlig lager med toner av rostad brioche,frukt, örter och lätt citruston med en krispigt ren beska. Creedence Tribute lager är framtagen ihop med ett av Europas bästa Creedence tribute band för hylla ett av de största banden inom rockhistorien. Smakbeskrivning: Maltig smak med inslag av ljust bröd, apelsin, aprikos och örter.

 

Esplanad Sahara är tillverkad med special jäst som jäser ut mer socker än någonsin! Bryggd med pilsnermalt och ljus karamellmalt. Resultatet en lätt frisk ale med lätta persikotoner och en torr pigg avslutning. Smakbeskrivning: Kryddig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, korianderfrön och apelsin. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av fläsk- och lammkött.

 

Esplanad Sommarale,Gyllenbrun färg, maltig doft med inslag av sirapslimpa, jordgubbar, fläder och smör. Smakbeskrivning: Maltig smak med inslag av sirapslimpa, fläder, örter och röda bär. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av ljust kött.

 

 

Esplanad Tropisk. Humlas med East Kent Golding Eldorado och Tettnanger kryddad med färsk ananas vid vörtkokningen. Esplanad Tropisk är en ananas och persikodoftande ale med toner av desamma och en sober elegant mjuk beska. Perfekt att njuta i solen eller till den grillade favoriten. Smakbeskrivning: Mycket fruktig smak med inslag av ananas, passionsfrukt, mango, persika och ljus bröd. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av ljust kött.

78939329_1601632989978416_6713748222608670720_n

Creedence Tribute

Ett av Europas bästa Creedence tribute band är här för hylla ett av de största banden inom rockhistorien. En ”nostalgichock”. Tillsammans med Bryggeriet i Mariestad har de tagit fram Lagern Esplanad Creedence Tribute som säljs på deras spelningar med mer.

Läs mer om bandet på deras hemsida här

Lyssna på Creedence Clearwaters Tributes spelning här/