Kundtjänst: 031-713 30 31 | info@xwine.se
Utvalda vingårdar | Snabba leveranser | Hemleverans även på kvällen

Frakt & Leverans

Vi vet att just leveransen av dina viner är bland det viktigaste av hela upplevelsen att handla vin via xwine.se, och just därför är vi stolta att kunna erbjuda hemleveranser med Best Transport som erbjuder leveranser till de flesta större orter i Sverige.

När på dygnet sker leverans?

Valfritt för dig som kund, välj en leveranstid som passar dig i kassan.

Hur ofta sker leverans?

Leverans sker för närvarande i snitt varje vecka. (I vissa fall kan det förekomma leverans varannan vecka, t.ex. runt Nyår och början av Januari).


Spelar det någon roll vilken veckodag jag beställer?

Beroende på vilken veckodag du beställer, så varierar leveranstiden. Normalt kan du som kund beställa fram till och med måndag kl 23.59 och få vinerna levererade från onsdag (beroende på var i landet du bor) samma vecka. Skriv i ditt postnummer i kassan för att se vilka dagar vi kan leverera till dig

Var har xwine.se sitt vinlager?

Enligt svensk lag så får vi inte ha lager i Sverige. Vi tror på så nära koppling till vingården som möjligt, därför har vi merparten av vinerna på vingårdarna. Vinerna går dock via vårt lager i Danmark på väg upp till kunderna.

Frakten, måste jag anlita någon annan?

Nej, självklart inte. Xwine.se använder Best Transport som levererar ditt vin hem till dörren

Hur sker leverans och vad kostar det?

Alla fraktkostnader nedan är en fast summa, dvs. samma oberoende hur många lådor du beställer. Fri hemleverans för beställningar över 2500 kr.

Hemleverans till de flesta orter i Sverige – 99 SEK

Vi vet att just leveransen av dina viner är bland det viktigaste av hela upplevelsen att handla vin via xwine.se, och just därför är vi stolta att kunna erbjuda hemleverans – via vår transportpartner Best Transport – till de allra flesta av Sveriges 50 största orter. Skriv in ditt postnummer i kassan för att se om vi kan leverera till dig.

Hemleverans till övriga Sverige

Under de närmsta veckorna kan vi tyvärr inte leverera vin till de orter där Best Transport inte finns representerade. Vi räknar med att ha en lösning på plats inom kort.