Kundtjänst: 031-713 30 31 | info@xwine.se
Utvalda vingårdar | Snabba leveranser | Hemleverans även på kvällen

Frakt & Leverans

Vi vet att just leveransen av dina viner är bland det viktigaste av hela upplevelsen att handla vin via xwine.se, och just därför är vi stolta att kunna erbjuda brevbärarflödet från PostNord. Beställer du hemleverans levereras dina viner med PostNord  och du får vinerna till dörren, oavsett vart du bor i Sverige.

När på dygnet sker leverans?

Valfritt för dig som kund, dvs. du kan välja både kvällstid (fram till 20.00) och dagtid. Postnord kontaktar dig för överenskommelse av leveranstid.

Hur ofta sker leverans?

Leverans sker för närvarande i snitt varje vecka. (I vissa fall kan det förekomma leverans varannan vecka, t.ex. runt Nyår och början av Januari).


Spelar det någon roll vilken veckodag jag beställer?

Beroende på vilken veckodag du beställer, så varierar leveranstiden. Normalt kan du som kund beställa fram till och med måndag kl 23.59 och få vinerna levererade från fredag samma vecka.

Var har xwine.se sitt vinlager?

Enligt svensk lag så får vi inte ha lager i Sverige. Vi tror på så nära koppling till vingården som möjligt, därför har vi merparten av vinerna på vingårdarna. Vinerna går dock via vårt lager i Danmark på väg upp till kunderna.

Frakten, måste jag anlita någon annan?

Nej, självklart inte. Xwine.se använder de trevliga och hjälpsamma brevbärarna från PostNord. Genom ett speciellt paketflöde för just vin där vinlådorna hanteras manuellt och varsamt så levereras vinerna hem både dagtid och kvällstid. De ringer för avisering och bestämmer lämplig tid med dig som kund.

 

Hur sker leverans och vad kostar det?

Alla fraktkostnader nedan är en fast summa, dvs. samma oberoende hur många lådor du beställer.

Hemleverans till hela Sverige – 99 SEK

Vi vet att just leveransen av dina viner är bland det viktigaste av hela upplevelsen att handla vin via xwine.se, och just därför är vi stolta att kunna erbjudan PostNord och deras pålitliga brevbärare. PostNord erbjuder ett unikt distributionsnät, där du betalar samma pris oavsett vart i Sverige du bor. Varorna kommer att levereras hela vägen hem till din dörr eller till annan angiven leveransadress. Innan leverans blir du som kund kontaktad av PostNord via telefon. Du som kund kan välja leveranstid och både kvällstid och dagtid är möjligt för leverans.