Kundtjänst: +4670-589 87 80 | info@xwine.se
Utvalda vingårdar | Snabba leveranser | Hemleverans även på kvällen

Frakt & Leverans

Vi vet att just leveransen av dina viner är bland det viktigaste av hela upplevelsen att handla vin via xwine.se och just därför är vi stolta att kunna erbjuda hemleveranser med Bring.

När på dygnet sker leverans?

Bring levererar båda dagtid och kvällstid. När ditt vin har kommit till din lokala Bringterminal får du ett SMS där du kan välja en leveranstid som passar dig. Ladda gärna ner Brings app så kan du följa ditt kolli.

Hur ofta sker leverans?

Leverans sker för närvarande i snitt varje vecka. (I vissa fall kan det förekomma leverans varannan vecka, t.ex. runt Nyår och början av Januari).


Spelar det någon roll vilken veckodag jag beställer?

Beroende på vilken veckodag du beställer, så varierar leveranstiden. Normalt kan du som kund beställa fram till och med måndag kl 23.59 och få vinerna levererade från onsdag eller torsdag (beroende på var i landet du bor) vecka därpå. Skriv i ditt postnummer i kassan för att se vilka dagar vi kan leverera till dig.

Frakten, måste jag anlita någon annan?

Nej, självklart inte. Xwine.se använder Bring som levererar ditt vin hem till dörren.

Hur sker leverans och vad kostar det?

Alla fraktkostnader nedan är en fast summa, dvs. samma oberoende hur många lådor du beställer. Fri hemleverans för beställningar över 2500 kr.

Hemleverans till övriga Sverige – 199 SEK

Till övriga Sverige levererar Bring. När ditt vin når Brings lokala terminal blir du kontaktad för bokning av leverans.