Kundtjänst: +4670-589 87 80 | info@xwine.se
Utvalda vingårdar | Snabba leveranser | Hemleverans även på kvällen

Om oss

Sedan ett beslut i EU 2007, Rosengrendomen, är det tillåtet för privatpersoner i Sverige att importera vin ifrån andra EU länder. På xwine.se beställer du vin direkt hem till dörren och slipper tänka på alkoholskattmoms och frakt. Vi tar hand om allt detta.

Se ett nytt reportage om oss i hemmatidningen House Magazine här:   http://housemagazine.se/hantverk-och-omsorg-i-varje-druva/

Bakgrund och vår unikitet

Vi ville att alla skulle kunna ta del av vin från de lite mindre, genuina gårdarna som tillverkar vin med största omsorg och kvalitet. Vinet du köper av oss kommer direkt från gården och levereras direkt till din dörr. Vi tar hand om allt det praktiska inklusive alkoholskatt och svensk moms, du ska bara ta hand om din nära och kära och bjuda på ett riktigt gott vin.

Förutom hemleverans av ditt vin, kan vi även erbjuda ett unikt boende på (eller i nära anslutning) våra gårdar. Ingenting går upp emot att avnjuta ett stilla glas på platsen där det växt fram under decennier. Här får du uppleva atmosfären och träffa människorna bakom vinet. Vi kan garantera en oförglömlig upplevelse. Dela den gärna med någon du tycker om.

”Vi är glada över att kunna erbjuda en möjlighet att besöka gården, bo i området och uppleva omgivningarna. Vi tror på att en personlig kontakt med dessa små genuina gårdar och vinbönder gör att njutningen av vinet blir större.”

Restaurangförsäljning

Är ni en restaurang och intresserade av våra viner?

Efter ökad efterfrågan från välrenomerade restauranger så erbjuds numera delar av sortimentet till svenska restauranger genom bolaget, Xwine AB. Sortimentet är ett brett utbud av ekologiska och biodynamiskt odlade viner från Frankrike, Italien och Österrike. Alla viner kommer från små vingårdar som arbetar småskaligt och hantverkmässigt och det finns alltid en personlig relation med alla vinbönder.

Skicka mail till info@xwine.se för komplett prislista.

Kundtjänst: David Andersson

Vinexpert, vinevents, vinprovningar: Silvester Jellinek

E-post: info@xwine.se
Kundtjänst: 0705898780


Xwine OÜ
Narva mnt. 7; 10117 Tallinn
Svenskt org.nummer: 502067-8750
Estniskt org.nummer: 11690479
(Distanshandel, försäljning privatpersoner)