Kundtjänst: 031-713 30 31 | info@xwine.se
Utvalda vingårdar | Snabba leveranser | Hemleverans även på kvällen
Valpolicella Blandlåda Elegant

Valpolicella Blandlåda Elegant

1048kr/låda

I den här vinlådan Vogadori´s blandlåda elegant , från vingården Fratelli Vogadori, ingår 6st blandade flaskor både rött och vitt vin samt bubbel.

I lager

000

1 st Valpolicello Classico
Rubinröd färg. Stor doft av körsbär, lakrits, viol och peppar. Ett fylligt, mjukt vin med välbalanserad fruktsyra och en för området typisk mandelton i eftersmaken. Gjort på druvorna Corvina, Corvinone, Negrar, Oseleta, Rondinella. Öppnas mellan 2019-2022 och serveras mellan 16-18 grader. Alkoholhalt 13%.
1 st Garganega dei Leoni 2018
Ljusgul färg. Stor doft med inslag av citrus, mogna äpplen, örter och viss rökighet. Elegant och välbalanserat med lång, kryddig eftersmak. Utmärkt till fisksoppa, även ett bra apertifvin.
1 st Ripasso Superiore DOC 2014
Mjukt, eldigt, stor kropp och rejäl ryggrad. Ett gott sällskap är allt som krävs.
Intensiv rubinröd färg. Vinet har en doft av körsbär, mogna plommon, läder och kakao. Ett fylligt, välbalanserat vin med mjuk och kryddig eftersmak.Ett utmärkt komplement till charkuterier och mogna ostar. Fungerar också mycket bra till rätter på vilt, lamm och nöt.
2 st Vogadori Spumante Brut
Halmgul färg. Fruktig doft av citrus, ananas och rostat bröd. Ett friskt vin med härliga bubblor. Gjord på druvan Garganega.
Öppnas mellan 2018-2020 och serveras i 12-14 grader. Alkoholhalt 12,5%
1 st Corvina Veronese Appasimento
Rubinröd färg. Vinet har en doft av körsbär och mogna plommon. Ett fylligt, välbalanserat vin med mjuk och kryddig eftersmak.
Gjord på druvan Corvina. Öppnas mellan 2018-2021 och serveras mellan 16-18 grader. Alkoholhalt 14%

Mer information

Vikt8 kg
Dimensioner30 x 25 x 18 cm

VINBONDENS LILLA

:

SKALL REDIGERAS
Vi låter vinbönderna på respektive gård sätta ihop sina favoritviner med genuina matrecept från regionen. Endast de viner som de anser vara de allra bästa och mest prisvärda får följa med i lådan. Även viner som inte säljs i xwine.se ordinarie sortiment kan dyka upp som en extra överraskning.
Priset per gång varierar mellan 700-1 000 kronor för 6 flaskor, frakt inkluderat. I samband med varje leverans skickar vi ut en faktura för just den leveransen.

SKALL REDIGERAS
Din prenumeration löper tills vidare och vi levererar en gång varje kvartal. En månad innan leverans hör vi av oss och berättar vilka viner och vilken gård som kommer vid nästa leverans. Du kan avbeställa kvartalets vinpaket 20 dagar innan nästa leverans utan extra kostnad.
Självklart sköter vi all logistik och betalar alla skatter, det ingår i priset för prenumerationen.
Önskar ni mer vin med er prenumeration, eller helt enkelt vill ha leveranser oftare än varje kvartal så kan ni givetvis göra egna tilläggsbeställningar.