Kundtjänst: +4670-589 87 80 | info@xwine.se
Utvalda vingårdar | Snabba leveranser | Hemleverans även på kvällen
Vina Valoria Blandlåda (6 flaskor)

Vina Valoria Blandlåda (6 flaskor)

1598,00kr 1298,00kr

Säljs i låda om 6 flaskor.
En härlig blandlåda med hela sortimentet från Bodegas Valoria som är beläget i Riojadistriktet  i Spanien. I denna låda finner du två  olika röda viner, ett rosé och ett vitt vin. en cava En Perfekt låda för att upptäcka just din favorit.

Detta paket innerhåller: 

1st Vina Valoria Rosando 2020

1st Vina Valoria Bianco 2020

1st Vina Valoria Crianxa 2018

2st Vina Valor Reserva 2014                

1st Cava Brut 

 

 

 

KARAKTÄR
80
70
70
Fyllighet Strävhet Fruktsyra

PASSAR TILL

Nöt Lamm

Slut i lager

Artikelnr: PREN20221L Kategorier: , , ,
000

Serveringstemperatur: 15-17°

Jordmån: Para- och tschernosemic jordlager

Lagring: 2019-2026.

Mer information

Alkoholhalt

11,5%, 13,5%

Druva

Land

Passar till

, , ,

Producent

Restsocker

3-4 g/l

Vintyp

, ,

Volym

75 cl

Område

PRODUCENT:
Artisan

De innovativa och nyskapande vinproducenterna i Burgenland är regionens största tillgång och ligger utan tvekan bakom den framgångsrika vinekonomin. Nytänkandet är ofta skälet till att deras viner har tagit emot så många priser och utmärkelser på senare år, även för internationella druvsorter och fylliga röda viner som består av olika druvsorter.

.

LAND / OMRÅDE:
Österrike/ Burgenland

Burgenland, Österrikes östra delstat och hem för den kända stäppsjön, Neusiedlersee, har en lång gemensam gräns med Ungern. Här råder ett kontinentalt, varmt klimat som är idealiskt för vinprodktion. Burgenland producerar några av landets mest fylliga viner med lokal karaktär där kvalitetsvin representerar ett brett spektrum – från framstående vita viner och fylliga röda viner till en imponerande samling nobla söta viner. Tack vare närheten till den stora sjön och otaliga mindre, grunda sjöar är luftfuktigheten naturligt hög runt vingårdarna, vilket är gynnsamt för bildandet av ädelröta (botrytis cineria) under hösten. Det i sin tur möjliggör produktionen av de utsökta dessertvinerna Beerenauslese och Trockenbeerenauslese.