Kundtjänst: 031-713 30 31 | info@xwine.se
Utvalda vingårdar | Snabba leveranser | Hemleverans även på kvällen
Vinbondens LILLA (Vinprenumeration) 6 Flaskor

Vinbondens LILLA (Vinprenumeration) 6 Flaskor

999kr/låda varje 3 månader

I lilla vinprenumerationspaketet kvartal 1 2020 har vi valt att ta vara på alla önskningar om att få ”favoriter i repris”.
Därav har vi denna gång fyllt lådan med diverse guldkorn från det som varit och inte minst det som finns i dag på ”våra hyllor”.

I lager

000

Relaterade viner

1 st Le Petite Prince de Malijay
Röd färg, ett varmt och fint ingångsvin från Château Malijay. Doften är rund och balanserad och erbjuder en vacker upptäckt av röda frukter och söta kryddor. Lätta ostar, kallskuret, stekta grönsaker, kött i största allmänhet
2 st Il Momento
Ett rubinrött, mustigt och medelfylligt vin med en läskande bärighet. Fruktig och blommig doft med inslag av toskanska örter och tomatkvistar. Smaken av solmogna körsbär och viol övergår i en uttrycksfull kryddighet i eftersmaken. De druvtypiska tanninerna är behagliga och möts upp av en god syrlighet. Ärligt och välbalanserat.
1 st Bianco di Stella
En frisk fläkt i allt det röda. Ungt och fräscht på Toscanas jättar, Malvasia och Trebbiano.
Ljust gul färg med grönstick. Doft av grapefrukt, lime, gula äpplen samt blommiga inslag. Hög frisk syra som gör sig lika bra till mat som aperitif. Servera till grillad fet fisk, fågel eller skaldjur.
1 st Prosecco Brut
Bubblande och ljusgul med dofter av sommaren!
Attraktiv ljusgul färg med ihållande bubblor. Aromen tar dig till en äng med färska örter och gräs. Vinet har en välbalanserad syra med smaker av gröna äpplen, vanilj och mandel. Idealisk för lättare måltider, förrätter, fisk och skaldjur.
1 st st Vacqueyras

Mer information

Vikt8 kg
Dimensioner30 x 25 x 18 cm

VINBONDENS LILLA

:

Vi låter vinbönderna på respektive gård sätta ihop sina favoritviner med genuina matrecept från regionen. Endast de viner som de anser vara de allra bästa och mest prisvärda får följa med i lådan. Även viner som inte säljs i xwine.se ordinarie sortiment kan dyka upp som en extra överraskning.
Priset per gång varierar mellan 700-1 000 kronor för 6 flaskor, frakt inkluderat. I samband med varje leverans skickar vi ut en faktura för just den leveransen.

Din prenumeration löper tills vidare och vi levererar en gång varje kvartal. En månad innan leverans hör vi av oss och berättar vilka viner och vilken gård som kommer vid nästa leverans. Du kan avbeställa kvartalets vinpaket 20 dagar innan nästa leverans utan extra kostnad.
Självklart sköter vi all logistik och betalar alla skatter, det ingår i priset för prenumerationen.
Önskar ni mer vin med er prenumeration, eller helt enkelt vill ha leveranser oftare än varje kvartal så kan ni givetvis göra egna tilläggsbeställningar.