Kundtjänst: 031-713 30 31 | info@xwine.se
Utvalda vingårdar | Snabba leveranser | Hemleverans även på kvällen
Vinbondens LILLA Vinprenumeration

Vinbondens LILLA Vinprenumeration

865kr/låda varje 3 månader

VINBONDENS Lilla, sommar 2019, bjuder på viner och recept från vår vingård Artisan i österrikiska Burgenland . Vingården är endast sex hektar och allt arbete utförs för hand av Franz Schneider med familj. Vinerna är friska och fräscha och perfekta sommarviner.

I lager

Artikelnr: pren1902l Kategori:
000

Från Artisan

1 st Grüner Veltliner 2018
Ljus gul färg. Doft av grönt äpple, vitpeppar och citrus. Ett lätt frisk vin som passar utmärkt som aperitif till fisk eller en krispig sallad
Druva: Grüner Veltliner
Pris: 130 kr

2 st Zweigelt Rosé 2018
Laxfärgad rosa nyans. Tydliga doftaromer av röda vinbär och hallon. Ett fräscht vin med en integrerad livlig syra, med smak av jordgubb och rabarber.
Druvor: Zweigelt
Pris: 120 kr

2 st Neusiedlersee DAC 2017
Violröd färg. Doften är utvecklad med inslag av röda vinbär, hallon, körsbär, lite läder och peppar. Fruktigt och rund smak.
Druvor: Zweigelt
Pris: 155 kr

1 st Neusiedlersee Reserve DAC 2014
Violröd färg. Röda bär, lakrits och vanilj. Runda tanniner och lång eftersmak.
Druva: Zweigelt
Pris: 185 kr

VINBONDENS LILLA

:

Vi låter vinbönderna på respektive gård sätta ihop sina favoritviner med genuina matrecept från regionen. Endast de viner som de anser vara de allra bästa och mest prisvärda får följa med i lådan. Även viner som inte säljs i xwine.se ordinarie sortiment kan dyka upp som en extra överraskning.
Priset per gång varierar mellan 700-900 kronor för 6 flaskor, frakt inkluderat. I samband med varje leverans skickar vi ut en faktura för just den leveransen.

Din prenumeration löper tills vidare och vi levererar en gång varje kvartal. En månad innan leverans hör vi av oss och berättar vilka viner och vilken gård som kommer vid nästa leverans. Du kan avbeställa kvartalets vinpaket 20 dagar innan nästa leverans utan extra kostnad.
Självklart sköter vi all logistik och betalar alla skatter, det ingår i priset för prenumerationen.
Önskar ni mer vin med er prenumeration, eller helt enkelt vill ha leveranser oftare än varje kvartal så kan ni givetvis göra egna tilläggsbeställningar.