Kundtjänst: 031-713 30 31 | info@xwine.se
Utvalda vingårdar | Snabba leveranser | Hemleverans även på kvällen
Vinbondens LILLA Vinprenumeration

Vinbondens LILLA Vinprenumeration

869kr/låda varje 3 månader

VINBONDENS Lilla, vinter 2018, bjuder på viner och recept från vår vingård Fratelli Vogadori i Valpolicella . Vogadori producerar klassiska viner från Valpolicella men har även en stor experimentlust. Upptäcka deras nya vin på druvan Corvina samt deras Spumante som är producerad som en Prosecco.

I lager

Artikelnr: pren1804l Kategori:
000

Från Vogadori

2 st Corvina Appasimento 2017
Rubinröd färg. Vinet har en doft av körsbär och mogna plommon. Ett fylligt, välbalanserat vin med mjuk och kryddig eftersmak.
Ett utmärkt komplement till charkuterier och mogna ostar. Fungerar också mycket bra till rätter på lamm och nöt.
Druva: Corvina
Prisklass: 160 kr

2 st Valpolicella Classico 2016
Rubinröd färg. Stor doft av körsbär, lakrits, viol och peppar. Ett fylligt, mjukt vin med välbalanserad fruktsyra och en för området typisk mandelton i eftersmaken.

Servera till pasta, pizza eller till charkuterier
Druva: Corvina, Corvinone, Negrar, Osaleta, Rondinella
Prisklass: 129 kr

2 st Spumante Brut
Halmgul färg. Fruktig doft av citrus, ananas och rostat bröd. Ett friskt vin med härliga bubblor.
Utmärkt som apertifvin eller till rätter av fisk och skaldjur
Druva: Garganega
Prisklass: 185 kr

VINBONDENS LILLA

:

Vi låter vinbönderna på respektive gård sätta ihop sina favoritviner med genuina matrecept från regionen. Endast de viner som de anser vara de allra bästa och mest prisvärda får följa med i lådan. Även viner som inte säljs i xwine.se ordinarie sortiment kan dyka upp som en extra överraskning.
Priset per gång varierar mellan 700-900 kronor för 6 flaskor, frakt inkluderat. I samband med varje leverans skickar vi ut en faktura för just den leveransen.

Din prenumeration löper tills vidare och vi levererar en gång varje kvartal. En månad innan leverans hör vi av oss och berättar vilka viner och vilken gård som kommer vid nästa leverans. Du kan avbeställa kvartalets vinpaket 20 dagar innan nästa leverans utan extra kostnad.
Självklart sköter vi all logistik och betalar alla skatter, det ingår i priset för prenumerationen.
Önskar ni mer vin med er prenumeration, eller helt enkelt vill ha leveranser oftare än varje kvartal så kan ni givetvis göra egna tilläggsbeställningar.