Kundtjänst: 031-713 30 31 | info@xwine.se
Utvalda vingårdar | Snabba leveranser | Hemleverans även på kvällen
Vinböndernas PREMIUM (Vinprenumeration)

Vinböndernas PREMIUM (Vinprenumeration)

2189kr/låda varje 3 månader

VINBÖNDERNAS Premium, sommar 2019, bjuder på viner och recept från vår vingård Artisan i österrikiska Burgenland . Vingården är på endast sex hektar och allt arbete utförs för hand av Franz Schneider med familj. Vinerna är friska och fräscha och perfekta sommarviner.

I lager

Artikelnr: pren1902p Kategori: Tagg:
000

Vinpaketet innehåller:

Från Artisan

2 st Grüner Veltliner 2017
Ljus gul färg. Doft av grönt äpple, vitpeppar och citrus. Ett lätt frisk vin som passar utmärkt som aperitif till fisk eller en krispig sallad
Druva: Grüner Veltliner
Pris: 130 kr

2 st Merlot Rosé Reserve 2017
Laxfärgad rosa nyans. Fruktiga dofter av hallon och jordgubbe med en lätt touch av ek.
Druvor: Merlot
Pris: 155 kr

3 st Neusiedlersee DAC 2017
Violröd färg. Doften är utvecklad med inslag av röda vinbär, hallon, körsbär, lite läder och peppar. Fruktigt och rund smak.
Druvor: Zweigelt
Pris: 155 kr

3 st Neusiedlersee Reserve DAC 2012
Violröd färg. Röda bär, lakrits och vanilj. Runda tanniner och lång eftersmak.
Druva: Zweigelt
Prisklass: 185 kr

2 st Halbturn Red 2013
Mörk rubinröd färg. Intensiva aromer av blåbär, svartvinbär, viol och oliv. Ett torrt vin med mycket bärighet, komplext med sammetslena tanniner.

Druvor: 50% Zweigelt, 30% Blaufränkisch, 20% Merlot
Pris: 279 kr

VINBÖNDERNAS PREMIUM

Vi låter vinbönderna på respektive gård sätta ihop sina favoritviner med genuina matrecept från regionen. Endast de viner som de anser vara de allra bästa och mest prisvärda får följa med i lådan. Även viner som inte säljs i xwine.se ordinarie sortiment kan dyka upp som en extra överraskning.
Priset per gång varierar mellan 1900-2300 kronor för 12 (alternativt 9) flaskor, inklusive frakt. I samband med varje leverans skickar vi ut en faktura för just den leveransen.

Din prenumeration löper tills vidare och vi levererar en gång varje kvartal. En månad innan leverans hör vi av oss och berättar vilka viner och vilken gård som kommer vid nästa leverans. Du kan avbeställa kvartalets vinpaket 20 dagar innan nästa leverans utan extra kostnad.
Självklart sköter vi all logistik och betalar alla skatter, det ingår i priset för prenumerationen.
Önskar ni mer vin med er prenumeration, eller helt enkelt vill ha leveranser oftare än varje kvartal så kan ni givetvis göra egna tilläggsbeställningar.