Kundtjänst: 031-713 30 31 | info@xwine.se
Utvalda vingårdar | Snabba leveranser | Hemleverans även på kvällen
Vinböndernas UTVALDA (Vinprenumeration)

Vinböndernas UTVALDA (Vinprenumeration)

1879kr/låda varje 3 månader

VINBÖNDERNAS UTVALDA, sommar 2019, bjuder på viner och recept från vår vingård Artisan i österrikiska Burgenland . Vingården är på endast sex hektar och allt arbete utförs för hand av Franz Schneider med familj. Vinerna är friska och fräscha och perfekta sommarviner.

I lager

Artikelnr: pren1902u Kategori:
000

Vinpaketet innehåller:

Från Artisan

2 st Grüner Veltliner 2017
Ljus gul färg. Doft av grönt äpple, vitpeppar och citrus. Ett lätt frisk vin som passar utmärkt som aperitif till fisk eller en krispig sallad
Druva: Grüner Veltliner
Pris: 130 kr

2 st Zweigelt Rosé 2018
Laxfärgad rosa nyans. Tydliga doftaromer av röda vinbär och hallon. Ett fräscht vin med en integrerad livlig syra, med smak av jordgubb och rabarber.
Druvor: Zweifelt
Pris: 120 kr

2 st Zweigelt Pure 2017
Violröd färg. Lätt, elegant, fruktigt och lite pepprigt!
Druvor: Zweigelt
Pris: 130 kr

3 st Neusiedlersee DAC 2017
Violröd färg. Doften är utvecklad med inslag av röda vinbär, hallon, körsbär, lite läder och peppar. Fruktigt och rund smak.
Druvor: Zweigelt
Pris: 155 kr

2 st Neusiedlersee Reserve DAC 2014
Violröd färg. Röda bär, lakrits och vanilj. Runda tanniner och lång eftersmak.
Druva: Zweigelt
Pris: 185 kr

1 st Halbturn Red 2015
Mörk rubinröd färg. Intensiva aromer av blåbär, svartvinbär, viol och oliv. Ett torrt vin med mycket bärighet, komplext med sammetslena tanniner.

Druvor: 50% Zweigelt, 30% Blaufränkisch, 20% Merlot
Prisklass: 279 kr

VINBÖNDERNAS UTVALDA

Vi låter vinbönderna på respektive gård sätta ihop sina favoritviner med genuina matrecept från regionen. Endast de viner som de anser vara de allra bästa och mest prisvärda får följa med i lådan. Även viner som inte säljs i xwine.se ordinarie sortiment kan dyka upp som en extra överraskning.
Priset per gång varierar mellan 1500-1900 kronor för 12 (alternativt 9) flaskor, frakt inkluderat. I samband med varje leverans skickar vi ut en faktura för just den leveransen.

Din prenumeration löper tills vidare och vi levererar en gång varje kvartal. En månad innan leverans hör vi av oss och berättar vilka viner och vilken gård som kommer vid nästa leverans. Du kan avbeställa kvartalets vinpaket 20 dagar innan nästa leverans utan extra kostnad.
Självklart sköter vi all logistik och betalar alla skatter, det ingår i priset för prenumerationen.
Önskar ni mer vin med er prenumeration, eller helt enkelt vill ha leveranser oftare än varje kvartal så kan ni givetvis göra egna tilläggsbeställningar.